opskrift-online.dk opskrift-online.dk din online kogebog

Brød

Lyst glutenfrit grøvbrød

Til 2 person(er)

Ingridienser

9 dl lunken vand
500 gram boghvedemel
2 dl glutenfri havregryn
2 dl sojaflager
2 dl græskarkerner
2 dl olie
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
½ dl solsikkekerner (til pynt ovenpå brødet)
50 gram gær
3 spsk fiber HUSK
2 spsk salt
1 spsk sukker
 

Fremgangsmåde

Vand, gær og fiber HUSK blandes i en røremaskine i ca. 5 min, hvorefter de resterende ingredienser blandes i.

Røremaskinen skal køre ca. 15 min.

Dejen fyldes i forme. Der ridses med en skarp kniv og solsikkekerne drysses over.

Brødene skal hæve i ca. 1 time, hvorefter de bages i midten af ovnen i ca. 1 time ved 180 grader.



Kommentarer
Skriv en kommentar
Navn:

*
Email:
**
Hjemmeside:
Kommentar:

*
Hvad er 2+tre?
*
* Skal udfyldes.
** Email skal udfyldes, men vil ikke blive vist.
SmoothieSuppeHovedretterSalaterDesserterBabymadHjemmesyltningKageBrødBMIDe 8 kostråd