opskrift-online.dk opskrift-online.dk din online kogebog

Hovedretter

Stegt flæsk med persillesovs

Til 4 person(er)

Ingridienser

12 Kartofler
750 gr. bacon i tykke skiver
5 dl. mælk
50 g. smør
3 spsk. mel
finthakket persille
Salt
Peber
Rødbeder
 

Fremgangsmåde

Skræl og kog kartoflerne i saltet vand.
Flæsket lægges i en brædepande på et stykke bagepapir, og steges i ovnen på 230 grader i 25 min.
En hvid sovs bages op af smør, mælk, mel og krydres med salt, peber og hakket persille.
Anret kartofler og flæsk på en tallerken, med persillesovs over kartoflerne, og rødbeder på kanten af tallerknen.



Kommentarer
Skriv en kommentar
Navn:

*
Email:
**
Hjemmeside:
Kommentar:

*
Hvad er 2+tre?
*
* Skal udfyldes.
** Email skal udfyldes, men vil ikke blive vist.
SmoothieSuppeHovedretterSalaterDesserterBabymadHjemmesyltningKageBrødBMIDe 8 kostråd